dimecres, 26 de febrer del 2014

DSR Una xerrada que ens ha arribat a l´ànima



Hem rebut la visita d´una organització anomenada DENTISTES SOBRE RODES (DSR), ens han explicat que ajuden a la gent sense recursos i els ensenyen hàbits d´higiene súper importants per tenir una bona salut, desgraciàdament no tothom té accés en aquest tipus de tractaments i molt manco en països subdesenvolupats.

Aquesta organització va sortir d´un somni entre dos dentistes mallorquins que volien fer arribar la seva ajuda als més necessitats, amb el lloguer d´una camioneta varen arribar a diferents pobles d´Àfrica ajudant a la gent que més ho necessitava.

Els nostres alumnes han fet una aportació en aquesta organització donant raspalls de dents i pastes dentífriques que serviran per a què altres nins puguin millorar la seva salut dental.

A més a més participarem en un concurs de xapes organitzat per DSR, a veure si aconseguim fer un bon logo i som els guanyadors.


Gràcies DSR per ensenyar-nos que els somnis es poden fer realitat i esperam que aquesta organització de cada dia sigui més important! Fins una altra!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada